Asiantuntijamme

Asiantuntijamme – palveluksessasi

 

Ramboll HSEQ Management

Rakennamme yrityksellesi tuottoa valjastamalla lakisääteiset ja standardeihin pohjautuvat toiminnot kannattavaksi ja kustannustehokkaaksi osaksi liiketoimintaasi. Meiltä saat johtamis- ja päällikköpalvelut (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 45001, ISO 50001), turvallisuusvalvonnan palvelut, toimittaja-arvioinnit, sekä liiketoiminnan johtamiseen tarvittavat selvitykset, suunnitelmat ja valmennukset. Katso lisää http://www.ramboll.fi/palvelut

 

 

lawly asiantuntija biosafe

Biosafe Oy

Biosafe – Biological Safety Solutions Ltd/Oy on sopimustutkimusorganisaatio (CRO) ja bioteknologian globaali palveluntuottaja. Ydinosaamistamme ovat solu- ja molekyylibiologian, mikrobiologian sekä erilaiset bioteknologian menetelmät. Tarjoamme bioteknologisia ja biotiedonhallinnan palveluja sekä konsultointeja tuotteiden turvallisuuden varmistamiseksi ja kilpailukyvyn edistämiseksi. Voimme testata tuotteen tuotekehityksestä aina kuluttajalle menevään lopputuotteeseen asti. Toimimme SFS-EN ISO/IEC 17025 laatustandardin mukaisesti.

 

Kuvahaun tulos haulle asianajotoimisto norra

 

Asianajotoimisto Norra Oy

Olemme laadukas, luotettava liikejuridiikan ammattilainen. Palvelemme yrityksiä, yksityishenkilöitä ja julkisen sektorin toimijoita Oulusta käsin kaikkialla Suomessa.

Viimeisimmät artikkelit