Ponsse hankki LAWLY-palvelun ympäristölainsäädännön seurantaan

Ponsse hankki LAWLY-palvelun ympäristölainsäädännön seurantaan

Kirjoittanut: LAWLY Aihe: Referenssit

Ponsse tarjoaa asiakkailleen luontoympäristöön soveltuvia puunkorjuuratkaisuja. Yrityksen on erityisen tärkeää tunnistaa sekä täyttää niin tuotantoa ja palveluita kuin tuotteita koskevat vaatimukset. LAWLY-palvelu hankittiinkin aluksi pääasiassa ympäristölainsäädännön seurantaan. Aiemmin seuranta oltiin toteutettu lainsäädäntölistojen avulla. Lawlyn kautta Ponsse sai saman palvelun aiempaa kätevämmässä muodossa. Myöhemmin Lawlyn käyttö on laajentunut ajoneuvolainsäädännön ja työturvallisuuteen liittyvän lainsäädännön seurantaan.

Lawlyn käyttöönoton myötä lainsäädännön muutokset ovat nyt helposti löydettävissä ja niiden vaikutukset yritystoimintaan paremmin ennakoitavissa. Yrityksen omat lainsäädäntöä koskevat dokumentit ja muistiinpanot ovat käytännöllisemmin säilytettävissä ja vaivattomammin löydettävissä. Lisäksi Ponsse on saanut Lawlylta arvokasta lainsäädäntöön liittyvää neuvontapalvelua.

Lawly asiakasreferenssi Ponsse Oyj ympäristölainsäädäntö

LAWLY-palvelun avulla Ponsse osaa ennakoida lainsäädännön muutoksia ja valmistautua niihin.

Tiina Lavinen, työsuojelupäällikkö, Ponsse Oyj:

”Lawlyn avulla olemme saaneet varmuutta siihen, että tunnistamme tarvittavassa laajuudessa meitä koskevan lainsäädännön. Palvelu tarjoaa mahdollisuuden ennakointiin, kun seurannassa ovat mukana myös valmisteilla olevat pykälät.”

Ponsse Oyj on maailman johtavia tavaralajimenetelmään perustuvien metsäkoneiden valmistajia. Koneyrittäjän unelmasta kansainväliseksi vientiyritykseksi kasvaneen perheyhtiön toiminta kattaa 40 maan puunkorjuumarkkinat. Yhtiön juuret ovat syvällä suomalaisella maaseudulla ja se sijaitsee edelleen samalla paikalla Vieremällä Pohjois-Savossa kuin perustamisvuonnaan 1970. Konserniin kuuluu 12 tytäryhtiötä ja sen palveluksessa on yli 1500 henkilöä eri puolilla maailmaa.

 

Kokeile sinäkin Lawlya ilmaiseksi tästä

Viimeisimmät artikkelit