Mikä on LAWLY

Työkalu yritystäsi koskevien vaatimusten hallintaan

LAWLY on kotimainen pilvipalvelu yritystä koskevien keskeisten vaatimusten tunnistamiseen, hallintaan ja vaatimusten täyttymisen osoittamiseen. Palvelusta löytyy tällä hetkellä seuraavat sisältökokonaisuudet:

Asiantuntijamme ovat aina käytettävissä joko sähköpostin tai chatin välityksellä, ja tarvittaessa voit tilata asiantuntijan myös paikan päälle.

Sisällön tuottavat eri osa-alueisiin erikoistuneiden kumppaniemme asiantuntijat ja sisältöä päivitetään ja laajennetaan jatkuvasti. Mikäli sinulla on toiveita uusista sisältökokonaisuuksista tai olet itse halukas tuottamaan uutta sisältöä, ota yhteyttä.

Lisäksi palveluun kuuluu myös riskienhallintatyökalu sekä keskeiset rekisterit:

  • Ympäristö- ja kemikaalilupavaatimukset
  • Tehtävien hallinta
  • CLP-yhteensopiva kemikaaliluettelo
  • GDPR-yhteensopiva tietojenkäsittelytoimintojen rekisteri
  • Henkilöstön luvat, kortit ja pätevyydet -rekisteri
  • Laitteiden määräaikaishuollot ja tarkastukset -rekisteri
  • Suomen lakisääteisten suunnitelmien luettelo
  • Lupavelvoitteiden rekisteri
  • Riskienhallintatyökalut

Palvelumme on varmennettu, tietoturvallinen sekä 24/7 valvottu ja tieto on suomalaisissa konesaleissa.

Miten LAWLY syntyi?

Ajatus Lawlysta syntyi jo vuonna 2004 kun asiakkaamme kysyivät voisimmeko auttaa heitä selvittämään juuri heidän toimintaansa koskevat lakipykälät. Aluksi keräsimme listat wordiin ja exceliin, mutta tämän käytyä liian työlääksi rakensimme Lakiseuranta -palvelumme ensimmäisen version.

Asiakkaillemme oleellista on kuitenkin itse lakitekstin sijasta lain asettamat vaatimukset. LAWLY on lakiseurantapalvelusta syntynyt palvelualusta, jossa keskiössä ovat eri vaatimuslähteistä – kuten standardeista, sopimuksista ja käytännöistä – tulevat vaatimukset.

Palvelun toimivuus on todettu yli 200 asiakkaamme ja yli tuhannen käyttäjän toimesta ja sitä käytetään mm. auditoijien ja tarkastajien kouluttamisessa.

Luomme luottamusta

Maailmassa on mielestämme liikaa epävarmuutta ja epätietoisuutta, ja ainoa pysyvä asia on muutos. Niinpä olemme asettaneet missioksemme luoda maailmaan lisää luottamusta. LAWLY -palvelu tekee sen tarjoamalla yrityksellesi työkalun, jolla voit helposti ja läpinäkyvästi osoittaa sidosryhmillesi – asiakkaille, henkilöstölle, omistajille, rahoittajille, viranomaisille – että tarpeelliset asiat on tehty oikein. Se jos mikään lisää luottamusta sinua ja yritystäsi kohtaan.


LAWLY auttaa yrityksesi vaatimusten hallinnassa

Kokeile ilmaiseksi

Viimeisimmät artikkelit