Mikä on LAWLY?

LAWLY kertoo Sinulle juuri olennaisen,
jotta Sinä voit keskittyä omaan työhösi.

Lawlyn avulla voit helposti:

  • Tunnistaa toimintaasi koskevat vaatimukset. Itseasiassa LAWLY tekee tämän puolestasi, sillä vastaamalla ”yrityksen perustiedot” kyselyyn, LAWLY luo Sinulle toimintaasi koskevan vaatimusrekisterin.
  • Todentaa vaatimusten täyttymisen arvioinnin erittäin helposti ja voit kohdentaa vaatimukset tunnisteiden eli tagien avulla suoraan omiin prosesseihisi tai vaikka ihmisiin, ihan niin kuin itse haluat.
  • Ottaa käyttöön useita eri toimipaikkoja, jolloin pystyt seuraamaan eri toimipisteiden tilannetta yhdessä ja erikseen ja vertailemaan niitä keskenään. Ei haittaa, vaikka toiminta eri toimipaikoilla olisi hyvinkin erilaista, koska LAWLY luo jokaiselle pisteelle oman rekisterin.
  • Seurata mittariston avulla eri osa-alueiden ja toimipaikkojen tilannetta reaaliajassa.
  • Jakaa tietoa eri toimijoille joko raporttien avulla tai antamalla pääsyn järjestelmään. Ja ei huolta, voit rajata käyttöoikeudet pelkästään ”lukuoikeudellisiksi”, jolloin kukaan ei pääse sotkemaan merkintöjäsi.
  • Täyttää EU:n tietosuoja-asetuksen osoitusvelvollisuus henkilörekisterien rekisterin avulla
  • Seurata lupien, korttien, pätevyyksien ja tarvittavien suunnitelmien ajantasaisuutta palveluun kuuluvan ”työkalut” -osion avulla.

Pidämme tiedon jatkuvasti ajan tasalla, jotta Sinä voit aina halutessasi tarkistaa tilanteen. Järjestelmästä voit tilata haluamasi ilmoitukset ja muistutukset, jolloin saat tiedon haluamistasi muutoksista ja tehtävistä silloin kun Sinulle parhaiten sopii. Tai voit vaikka määrittää tehtävän myös työtoverillesi ”Hei, tsekkaa Sinä tämä kun tunnet tämän asian paremmin!”

Järjestelmä opastaa Sinut ensimmäisellä kerralla ”kiertoajelulle”, jolloin pääset tutustumaan sen kaikkiin ominaisuuksiin. LAWLY on rakennettu juuri Sinun tarpeitasi ajatellen ja haluamme kehittää sitä edelleen.

Entä omat vaatimukset?

Ylläpidämme puolestasi lakisääteisten vaatimusten rekisteriä, mutta toki yritystä saattaa koskea myös ei-julkisia vaatimuksia kuten konsernivaatimuksia. Lawlyssa on myös tuki omille vaatimuksille: voit tuoda vaatimuksia muista järjestelmiä, ja hallita niitä samassa paikassa ja samoilla työkaluilla kuin muita sidosryhmävaatimuksia.

Miten LAWLY syntyi?

Ajatus Lawlysta syntyi jo vuonna 2004 kun asiakkaamme kysyivät voisimmeko auttaa heitä selvittämään juuri heidän toimintaansa koskevat lakipykälät. Aluksi keräsimme listat wordiin ja exceliin, mutta tämän käytyä liian työlääksi rakensimme Lakiseuranta -palvelumme ensimmäisen version.

Asiakkaillemme oleellista on kuitenkin itse lakitekstin sijasta lain asettamat vaatimukset. LAWLY on lakiseurantapalvelusta syntynyt palvelualusta, jossa keskiössä ovat eri vaatimuslähteistä – kuten standardeista, sopimuksista ja käytännöistä – tulevat vaatimukset.

Palvelun toimivuus on todettu yli 200 asiakkaamme ja yli tuhannen käyttäjän toimesta ja sitä käytetään mm. auditoijien ja tarkastajien kouluttamisessa.

Luomme luottamusta

Maailmassa on mielestämme liikaa epävarmuutta ja epätietoisuutta, ja ainoa pysyvä asia on muutos. Niinpä olemme asettaneet missioksemme luoda maailmaan lisää luottamusta. LAWLY -palvelu tekee sen tarjoamalla yrityksellesi työkalun, jolla voit helposti ja läpinäkyvästi osoittaa sidosryhmillesi – asiakkaille, henkilöstölle, omistajille, rahoittajille, viranomaisille – että tarpeelliset asiat on tehty oikein. Se jos mikään lisää luottamusta sinua ja yritystäsi kohtaan.

Ota LAWLY käyttöösi heti ja anna käyttökokemuksesi puhua puolestaan.

 

Lawlyn käyttöönotto

 

 

Viimeisimmät artikkelit