Tiedätkö, mitä sinulta vaaditaan?

Tiedätkö, mitä sinulta vaaditaan?

Kirjoittanut: Fenia Niemitz Aihe: Ajankohtaista

Meiltä vaaditaan tänä päivänä enemmän kuin koskaan aiemmin, eikä vaatimusten määrän kasvu näytä myöskään hidastuvan. Hyvä niin, sillä säilyttääksemme kauniit järvimaisemamme myös tuleville sukupolville tulee meidän oppia virheistä ja päivittää lainsäädäntöä vastamaan nykyaikaa. Tarvitsemme yhteisiä pelisääntöjä, suoraselkäisyyttä sekä edelläkävijyyttä. Ympäristö-, työturvallisuus-, ja laatupäällikköt sekä asiantuntijat (HSEQ) ovat kärkilinjassa soveltamassa yrityksiin kohdistuvia vaatimuksia ja varmistamassa yritysten toimintatapojen vaatimusten mukaisuutta. Hallittava  kenttä on laaja!

Yritysten toimintaan kohdistuu vaatimuksia usealta erit taholta, osa vaatimuksista tulee lainsäädännöstä sekä standardeista, osa voi olla lähtöisin asiakkailta tai konsernilta. Samalla vaatimusten määrä on kasvanut viime vuosien aikana merkittävästi. Tämä on aiheuttanut tiedon pirstaloitumista eri kanaviin, verkkolevyille ja sähköpostiin.  Tiedätkö, mitä sinulta vaaditaan ja täytättekö teihin kohdistuvat vaatimukset?

LAWLY toimii erinomaisesti erilaisten vaatimusten hallintaan, kun organisaatio haluaa varmistua systemaattisesti niiden täyttämisestä. Tällaisia vaatimuksia voidaan tunnistaa mm. asiakasvaatimuksista, omistajaohjauksesta tai viranomaisvelvoitteista. Lawlyn omat vaatimukset-osioon voidaan helposti muodostaa erilaisia vaatimuskokonaisuuksia tarpeen mukaan. Asiakas voi perustaa itse omia vaatimuskokonaisuuksia aktivoimalla omat vaatimukset -osion käyttöön. Mikäli vaatimuskokonaisuudet ovat laajoja, voivat Lawlyn asiantuntijat auttaa tiedon siirrossa järjestelmään.

FSP käyttää Lawlya lupavelvoitteiden ja viranomaisvaatimusten seurantaan

FSP:llä on Suomessa parikymmentä pintakäsittelylaitosta, joista suuri osa on ympäristö- tai kemikaalilupalaitoksia. Erilaisten lupaehtojen hallinta laajassa mittakaavassa on haasteellista ilman kunnon työkaluja. LAWLY:sta olemme saaneet toimivan työkalun viranomaisvelvoitteiden systemaattiseen hallintaan ja ohjaamiseen”, kertoo Kehityspäällikkö Juli-Ann Rikkonen, joka vastaa yrityksen HSEQ-kokonaisuudesta.

FSP Finnish Steel Painting Oy on yksi Euroopan suurimmista teollisen pintakäsittelyalan yrityksistä. Yrityksen palveluksessa on noin 240 alan ammattilaista ja liikevaihto on n. 22 M€. FSP tarjoaa teollista pintakäsittelyä sekä siihen liittyviä asiantuntija- ja lisäarvopalveluita. FSP noudattaa tarkasti laatu-, ympäristö-, työturvallisuus- ja terveysvaatimuksia ja toiminta on sertifioitu ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001 -standardien mukaisesti. Lisätietoja https://www.fspcorp.com/

Viimeisimmät artikkelit