Jatkuvuuden hallinta ja auditoinnit yrityksen toiminnan kehittämisen moottorina

Jatkuvuuden hallinta ja auditoinnit yrityksen toiminnan kehittämisen moottorina

Kirjoittanut: Fenia Niemitz Aihe: Ajankohtaista

Julkaisimme uuden Jatkuvuuden hallinta -kokonaisuuden, jonka avulla voit entistä paremmin varmistaa yrityksesi liiketoiminnan ja toimintojen jatkuvuuden alati muuttuvassa ympäristössä. Uusi kokonaisuus tuo vaatimustenhallinnan rinnalle työkalut auditointien ja katselmointien, sidosryhmä- ja riskikartoituksien tekemiseen sekä tehtävien hallintaan. 

Auditointityökalun avulla pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan auditointeja, jotka perustuvat LAWLY-palvelun sisältökokonaisuuksiin. Tämän lisäksi voit käyttää auditointityökalua myös kaikkien muiden havaintojen (havainto/poikkeama/kehitysmahdollisuus) tekemiseen ja hallinnointiin. Havaintoja on helppoa ja nopeaa tehdä esimerkiksi mobiililaitteella, jolloin voit liittää mukaan vaikka sijaintimerkinnän ja valokuvan kohteesta. Havaintojen tilaa voit seurata ohjaustaulun avulla ja graafiset raportit mahdollistavat auditointitulosten esittämisen selkeässä muodossa esimerkiksi johdon katselmusten yhteydessä. 

Tuomme nyt keväällä palveluumme myös yleisimpien johtamisjärjestelmästandardien vaatimukset, jolloin esimerkiksi sisäisten auditointien tekeminen helpottuu. 

Tutustu tarkemmin Jatkuvuuden hallinta -kokonaisuuteen

Viimeisimmät artikkelit