Asiakastarina: Yrityksen hallituksen jäsen

Asiakastarina: Yrityksen hallituksen jäsen

Kirjoittanut: LAWLY Aihe: Asiakastarinat

Heikki toimii valmistavan teollisuuden yrityksen hallituksessa. Yritys suunnittelee investointia uuteen tuotantolinjaan, mutta hallitukselle on epäselvää minkälaisia uusia vaatimuksia lisääntyneet tuotantomäärät ja uudet valmistusteknologiat ja -kemikaalit toiminnalle asettavat.

Yrityksen kaukonäköinen toimitusjohtaja on aikanaan ottanut yrityksen käyttöön LAWLY:n ympäristövastuiden kartoittamiseen ja seurantaan. LAWLY on Heikillekin jo tullut tutuksi, koska toimitusjohtaja käyttää sitä toimialaa koskevien merkittävien muutoksien raportointiin hallitukselle.

Koska yrityksen nykytilanne on jo nähtävillä LAWLYssa, hallitus päättää tehdä kokeen ja päivittää LAWLY:yn yrityksen perustiedot vastaamaan toimintaa tuotantolinjan valmistumisen jälkeen. Kun vaatimusluettelo päivitetään vastamaan uutta tilannetta, huomataan, että vain pieni osa vaatimuksista ”meni punaiselle”, eli yrityksen toimintaa koskevat vaatimukset eivät merkittävästi kasva. Muuttuneiden vaatimusten läpikäynnin jälkeen todetaan, että uudetkin vaatimukset saadaan helposti nykyresursseilla täytettyä hienosäätämällä nykyisiä toimintatapoja.

Uuden tiedon valossa hallituksen on merkittävästi luottavaisempi olo investoinnin suhteen, ja toimitusjohtajalle annetaan ohjeet aloittaa uuden tuotantolinjan rakentaminen välittömästi.

 

Kokeile Lawlya jo tänään

 

Viimeisimmät artikkelit